EN SVENSK KLASSIKER FRÅN 1934

Grattis till din nya Apollocykel

Du har precis blivit lycklig ägare till en ny Apollo! Stort grattis till ditt köp! Du kommer att få många härliga upplevelser och sköna stunder i sadeln. Här får du några tips och praktiska skötselråd om hur du bäst ska ta hand om din cykel. Följer du dem kommer du att ha problemfri och långvarig relation med din cykel. Det lovar vi.

Även en ny cykel behöver justeras

Din Apollo leveras färdigmonterad med allt du behöver på rätt plats. Men även en ny cykel behöver justeras efter ett tag. Därför erbjuder vi alltid en fri första service inom tre månader från inköpsdagen och ytterligare en helservice innan 1-årsdagen. Servicen omfattar yttre kontroll och justering av bromsar, växlar, nav, vev- och styrlager, riktning av hjul samt en allmän kontroll av cykelns kondition. Tänk på att cykeln är ett transportmedel som du färdas på i trafiken. Det är därför viktigt att du inte missar servicen. Med välpumpade däck och oljad kedja kommer du långt och färden blir behaglig. Cykelns livslängd ökar dessutom om du tvättar av den med jämna mellanrum.

Cykelförsäkring ingår

När du köper en Apollo ingår det alltid en Smart Safety cykelförsäkring med stöldskyddsregistrering samt självriskeliminering första året. Då din cykel är märkt har du då stor chans att få tillbaka den om den skulle bli stulen. Smart Safety hjälper dig också med polisanmälan och kopplar dig direkt till en försäkringshandläggare hos ditt försäkringsbolag. Skulle din cykel bli stulen och du har en giltig Smart Safety cykelförsäkring, ersätter de din självrisk med upp till 5 000 kr när du köper en ny cykel från oss. Ring Smart Safety på tel. 0771- 48 48 48, så tar de emot stöldanmälan och skickar den till polisen. Samtidigt kan du bli kopplad till ditt försäkringsbolag.

Så snart uppgörelsen med ditt försäkringsbolag är klar, tar du med dig rekvisitionen till oss och hämta ut en ersättningscykel. Skicka kopior på rekvisitionen, polisanmälan samt kvittot på den nya cykeln till Smart Safety cykelregister i Helsingborg, så återbetalar de din självrisk.

Alltid öppet köp så länge du vill…

Vi erbjuder alltid livslång ångerrätt på allt du handlar hos oss. Mot uppvisande av kvitton och inköpshandlingar kan du lämna tillbaka cykeln eller de produkter du köpt och få alla pengar tillbaka. Varan måste dock vara oanvänd och returneras i originalförpackning. Detta gäller även vid rea-köp.