EN SVENSK KLASSIKER FRÅN 1934

Extra allt

  • Alltid färdigmonterat
  • 1 års fri service ingår
  • Öppet köp så länge du vill
  • Dela upp din betalning upp till 24 månader räntefritt
  • Inbytesgaranti på barncyklar upp till 20″
  • Svenskdesignad och kvalitetstestad

Alltid färdigmonterat

Vi säljer inga cyklar i kartong. När du köper din Apollocykel kan du rulla ut från butiken direkt och cykla hem. Och vill du ha någon extrautrustning monterat så hjälper vi till med det också.

Ett års fri service

När du köper en Apollo ingår det alltid ett års fri service. Detta innebär att din cykel får en fri första service inom tre månader från inköpsdagen och ytterligare en helservice innan 1-årsdagen. Servicen omfattar yttre kontroll och justering av bromsar, växlar, nav, vev- och styrlager, riktning av hjul samt en allmän kontroll av cykelns kondition. Servicen omfattar inte arbetskostnad för utbyte eller reparation av delar eller komponenter som har blivit utslitna.

Öppet köp så länge du vill

Om du ångrar ditt köp (fast det brukar inte hända…) så kan du alltid lämna tillbaka din cykel utan tidbegränsning och få alla pengar tillbaka. Men du får förstås inte ha använt den ute i trafiken och du måste ha kvitton och inköpshandlingar kvar.

Dela upp din betalning

Apollo samarbetar med Resurs Bank och kan därför erbjuda möjlighet att dela upp betalningen. Vi hjälper dig i butiken och du får med dig cykeln hem direkt.

Inbytesgaranti på barncyklar upp till 20″

Inbytesgaranti innebär kort och gott, att om du köper en barncykel (storlekarna 12″, 16″ och 20″) från oss och byter den till en större modell inom två år, så får du 50 procent i rabatt på det priset du betalade för barncykeln.

Svenskdesignad och kvalitetstestad

Apollo är en svenskdesignad cykel som säljs exklusivt av Sportson sedan 1998. Modellerna tillverkas i Taiwan på en välrenommerad cykelfabrik med marknadens bästa komponenter från bland annat Shimano. De monteras av skickliga mekaniker i Sverige och innan de landar på butiksgolvet, besiktigas de och provkörs av cykelkunnig personal.

2010 fick Apollo Haga 87 poäng av 89 möjliga i Råd & Röns stora cykeltest. Totalt elva treväxlade damcyklar av standardmodell ingick och Apollo Haga bedömdes som bästa köp. Cyklarna testades i ett auktoriserat labb enligt metoder som gäller för europeisk standard. Man testade bland annat hållbarhet, bromsar och pakethållare.

Testet i sin helhet finns här